Alarko Carrier, Ordu’da Toshiba Estia Isı Pompası Semineri Verdi

Alarko Carrier, birçok yatırımcı, mekanik firmalarında çalışan personel ve kullanıcılardan oluşan 120 kişilik gruba Toshiba Estia ısı pompası konulu bir seminer düzenledi.

9 Şubat’ta Ordu Anemon Otel’de, Alarko Carrier Ankara Büro Bayilik Satışları Satış Müdürü Ali İsmet Koçak’ın şirket tanıtımıyla başlayan seminer, İş Geliştirme ve Denetleme Müdürü Özgen Çoğulu’nun geleceğin ısıtma yıldızı Toshiba Estia ısı pompalarını anlatmasıyla devam etti. İlginin yoğun olduğu seminerde, katılımcılara, sıvı yakıt, kömür ve doğalgaza ihtiyaç duyulmadan konut, villa ve işyeri gibi mekânlarda nasıl ısınıp, serinlenebileceği ve sıcak su elde edilebileceği hakkında bilgi verildi.

İnteraktif olarak devam eden seminerde, katılımcılara bir simülasyon aracılığıyla Toshiba Estia ısı pompalarıyla ne kadar konforlu ve tasarruflu ısınılabileceği anlatıldı. Evlerine ücretsiz keşif yaptırmak isteyenlerin Toshiba Estia standında kayıt olduğu seminer, Alarko Carrier ekibiyle birlikte yenen akşam yemeğiyle son buldu.