Alarko Carrier’dan Tayland Toshiba Fabrikasına Ziyaret

Alarko Carrier sektör temsilcilerini Toshiba Carrier (Thailand) Co., Ltd. fabrikasında ağırladı.

12-17 Aralık 2016 tarihlerinde düzenlenen teknik geziye, çoğunluğu Türkiye’nin önemli bankalarında görev yapan 31 kişilik bir grup katıldı. Ziyaretçiler Tayland’ın Pathumthani kentinde 1825 kişinin çalıştığı 16,640 m² üretim, 4200 m² ofis alanına sahip devasa bir fabrikaya sahip olan Toshiba’nın üretim merkezini yerinde inceleme fırsatı buldular.

Toshiba’nın Tayland fabrikasına yapılan gezi ilk olarak şirket tanıtımıyla başladı. Alarko Carrier’dan İstanbul Bayilik Satışları Satış Müdürü Koray Fedar ve Bölge Sorumlusu Aytaç Bilgi’nin eşlik ettiği gezide yeni nesil SMMS-e ve SHRM-e VRF dış ünitelerle ile ilgili katılımcılara teknik eğitim de verildi. Daha sonra yapılan fabrika içi gezide katılımcılar her zaman yüksek verimlilik, konfor ve kaliteden ödün vermeden üretilen Toshiba VRF ve split klimaların üretim ve test aşamalarına tanık oldular.

Fabrika ziyaretini takiben Bangkok ‘un enfes deniz ürünleri ve muhteşem manzarası eşliğinde yenen akşam yemeği ile 1.gün sona erdi. Bangkok Şehir & Mabetler Turu ve Yüzen Çarşı Turu gibi çeşitli aktivilerin yapıldığı gezi bitiminde tüm katılımcılar gezinin verimli ve keyifli geçtiği konusunda hemfikirdiler.