Antalya Makine Mühendisleri Odası’nda Isıtma Soğutma Sistemlerinde Isı Pompası Kullanım Esasları Semineri Verildi

Alarko Carrier tarafından 19 Şubat 2015 tarihinde Antalya Makine Mühendisleri Odası’nda "Isıtma - Soğutma Sistemlerinde Isı Pompası Kullanım Esasları" semineri düzenlendi.

Alarko Carrier İş Geliştirme ve Denetim Müdürü H. Özgen Çoğulu tarafından verilen ve Alarko Carrier Antalya Büro Müdürü Cevdet S. Bingöl, Alarko Carrier Ankara Büro Bayilik Satışları Müdürü Ali İsmet Koçak, Alarko Carrier Antalya Büro Bölge Sorumluları Mehmet Keresteci, Serkan Sayılgan ve Ahmet Erkan’ ın katkıları ile düzenlenen seminer toplamda 130 kişinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Seminer, ağırlıklı olarak Toshiba Estia ısı pompası üzerine verildi. Bunun yanısıra Carrier ısı pompaları ile ilgili tanıtım ve bilgilendirme yapıldı. Seminerde ısı pompasının tanıtımı, tesisat uygulamaları, verimlilikleri gibi konulara ayrıntılı olarak yer verildi.

Seminer ASAT, İl Sağlık Müdürlüğü, Kepez Belediyesi, Muratpaşa Belediyesi, Konyaaltı Belediyesi, Makine Mühendisleri Odası personeli, ENERYA Antalya Doğalgaz Dağıtım Şirket’i personeli, Mecdesing, YSR Enerji, Protek, DRC, Maksis, AEK, APEX, Üçay, Talya mühendislik, Club Phaselis Tatil Köyü teknik müdürü ve proje ve taahhüt firmalarının katılımı ile gerçekleştirildi.